Mijn kunstwerken als kunstenaar raken de uiterlijke zintuigen als tast en zicht.
Als KunstKok voeg ik aan deze beleving de geur en smaak toe.
In onze visie kun je dit alleen genereren als de ketens waaruit wij putten een zuivere afkomst hebben, en stimuleren lokaal en ecologische grondstoffen en (in)direct daarmee de lokale gemeenschap dit volgens het Cittaslow principe.
Genieten staat hier voorop!
Een lunch in de vrije natuur Picknickmand
Al 130jaar een traditie Bergman's BoterSprits
Oma Driessen-Peeters tafelzuren, soepen en gerechten: Oma's choice
Hapjes buffet of lunch op locatie: Catering
Een privé diner op maat gemaakt voor U: Private dining
Om de finesse van het koken te kunnen beheersen volg ik een studie aan de Hotelschool te Hasselt. Waar ik geschoold wordt in de klassieke Franse keuken.
Het vak leer je in de praktijk en daarom sta ik open voor mooie gelegenheden waar ik mijn reeds opgedane ervaringen kan neerzetten in de vorm van eetbare kunst.