Het Pareltje van Beeg

Houtstraat 35, Grevenbicht

 

 

Expositie "Schakers en Co"  Januari 2020

150 hapjes bij opening

- Zalmmousse met caviar en krulpeterselie

- Walnoten crème met walnoot en zeste van sinaasappel

- Watermeloen met gin doortrokken via vacumeren, daarop  cream van mascarpone/feta, ingelegd ui, zwarte olijf en krulselderie

 

Expositie "Het kind in ons"  Maart 2020

100 hapjes bij opening expositie

 

Pizza hapje, gepresenteerd op beachbal-bat

tomaten-emulsie, pizza mengsel, truffelcrème en serranoham

 

Groentehoorntje gepresenteerd in "blokken-kar"

gevuld met geitenkaas en perencrème afgewerkt met pistachenootjes en peer. Peer is eigen oogst in Maasvalei.

Expositie "Het kind in ons"  Maart 2020

50 hapjes bij onthulling uithangbord "DE PAREL

 

Parel gepresenteerd in Schelp

parel bestaande uit van 2 soorten vis

afgewerkt met truffelcrème, caviar, sprouts en bestoven met goudstof

gelegen op een bedje van rettich met rijstazijn.

Expositie Augustus 2020

 

 

Garnalen gebakken in knoflook(olie) met  zoetzure komkommer

Ravioli van bospaddestoelen met truffelolie, bestoven met stuifmeel van venkel

Cheesecake met Maasvallei pruimengelei, venkelbloempje en knettersuiker

Sangria van Maasvalleifruit

Expositie oktober 2020

 

- 40 Kipstukjes krokant gebakken in Panka paneer.

- 40 Witte rijst rondjes, groentes en kelp, granaatappel, gepresenteerd op een blad kelp

- 40 Gerookte forel, retich in zuur, truffelcreme, aarbei, gestrooid met stuifmeel van venkel, gepresenteerd in schelp.

- 40 Sushi van Zalm, surimi en groentes

 

 

Opening nieuwe locatie September 2021

 

60 Vegetarische Parels: oosters gekruide linzen, twee bijpassende sauzen, dille en bestoven met goudpoeder. Gepresenteerd op een schilderijlijst.

60 Kabeljauw met sinaasappel-botersaus, zeewier, dille, gekarameliseerde mineola zeste, caviar, gestoven met rasp van zwarte citroen.

60 Biefstuk -medium rare gebakken- en oosters gekruid met daarbij een aardbei-munt saus, crispy gebakken zoete aardappel, aardbei en een rode bessen.

 

 

Feest tbv geslaagd voor school 

 

september 2021

100 hapjes 

 

12 Vis lasagne

12 Vegetarische lasagne

20 Zalmwrap

7 liter Aspergesoep met pastinaak chips

20 Springroll met knapperige groenten en zoetzure dressing

20 Soesje met als vulling slagroom met rauwe peer, bestreken met peermarmelade, afgewerkt met gekarameliseerde peer en knettersuiker