Het Pareltje van Beeg
Houtstraat 35, Grevenbicht
Expositie "Schakers en Co" Januari 2020
150 hapjes bij opening
- Zalmmousse met caviar en krulpeterselie
- Walnoten crème met walnoot en zeste van sinaasappel
- Watermeloen met gin doortrokken via vacumeren, daarop cream van mascarpone/feta, ingelegd ui, zwarte olijf en krulselderie
Expositie "Het kind in ons" Maart 2020
100 hapjes bij opening expositie
Pizza hapje, gepresenteerd op beachbal-bat
tomaten-emulsie, pizza mengsel, truffelcrème en serranoham
Groentehoorntje gepresenteerd in "blokken-kar"
gevuld met geitenkaas en perencrème afgewerkt met pistachenootjes en peer. Peer is eigen oogst in Maasvalei.
Expositie "Het kind in ons" Maart 2020
50 hapjes bij onthulling uithangbord "DE PAREL
Parel gepresenteerd in Schelp
parel bestaande uit van 2 soorten vis
afgewerkt met truffelcrème, caviar, sprouts en bestoven met goudstof
gelegen op een bedje van rettich met rijstazijn.
Expositie Augustus 2020
Garnalen gebakken in knoflook(olie) met zoetzure komkommer
Ravioli van bospaddestoelen met truffelolie, bestoven met stuifmeel van venkel
Cheesecake met Maasvallei pruimengelei, venkelbloempje en knettersuiker
Sangria van Maasvalleifruit
Expositie oktober 2020
- 40 Kipstukjes krokant gebakken in Panka paneer.
- 40 Witte rijst rondjes, groentes en kelp, granaatappel, gepresenteerd op een blad kelp
- 40 Gerookte forel, retich in zuur, truffelcreme, aarbei, gestrooid met stuifmeel van venkel, gepresenteerd in schelp.
- 40 Sushi van Zalm, surimi en groentes
Opening nieuwe locatie September 2021
60 Vegetarische Parels: oosters gekruide linzen, twee bijpassende sauzen, dille en bestoven met goudpoeder. Gepresenteerd op een schilderijlijst.
60 Kabeljauw met sinaasappel-botersaus, zeewier, dille, gekarameliseerde mineola zeste, caviar, gestoven met rasp van zwarte citroen.
60 Biefstuk -medium rare gebakken- en oosters gekruid met daarbij een aardbei-munt saus, crispy gebakken zoete aardappel, aardbei en een rode bessen.
Feest tbv geslaagd voor school
september 2021
100 hapjes
12 Vis lasagne
12 Vegetarische lasagne
20 Zalmwrap
7 liter Aspergesoep met pastinaak chips
20 Springroll met knapperige groenten en zoetzure dressing
20 Soesje met als vulling slagroom met rauwe peer, bestreken met peermarmelade, afgewerkt met gekarameliseerde peer en knettersuiker