Mijn geliefde Schoonmoeder die mij haar culinaire bijbel heeft nagelaten waar zij haar hele leven uit gekookt heeft, en die vol staat met persoonlijke aantekeningen is een doorlopend inspiratiebron. Het is mij een grote eer om deze gerechten te mogen bereiden, zij heeft mij nu al zoveel gebracht als kok. Mijn dank en gedachten zijn bij haar als ik deze bereid. En fijn dat ik die met U kan delen.
Eet smakelijk!
Op dit moment maken we tafelzuren, soepen en gerechten.
LOKAAL
Het streven is om zoveel mogelijk lokale grondstoffen te verwerken, hetzij van een lokale producent, zelf telen of het zelf oogsten daarvan in de vrije natuur van de Maasvallei.
Onze producten zijn binnenkort te verkrijgen in onze web winkel en bij externe verkooppunten.
Walnoten, rozebottel en kastanje geoogst in de Maasvallei wachten om verwerkt te worden.
Pruimen geoogst in de Maasvallei wachten in de weckpot tot ze gebruikt worden in gerechten